termopane & rulouri

Va asteptam in noul nostru showroom din

Sos. Mihai Bravu 564

Pentru mai multe detalii, sunați la

0771 371 721

office@termopane-rulouri.ro

Rulouri – 5 ani garanție

Calculator Pret

Rulourile exterioare din aluminiu sunt printre cele mai eficiente sisteme pentru umbrire şi securizare. Sunt fabricate din lamele de aluminiu umplute cu o spumă poliuretanică, ce ofera o eficenta energetică deosebită atat pe timpul verii cat si in perioadele de iarna cu temperaturi foarte scazute, deasemenea, fiind si foarte bune izolatoare fonice. In functie de lungimea acestora, lamelele pot avea dimensiunea de 39, 55 sau 77 mm.

1

Acestea reprezintă o soluţie elegantă pentru umbrire oferindu-vă totodată:
– protectie antiefracţie, dar şi un aspect estetic net superior faţă de grilajele metalice – opţional putând fi montat şi un sistem de închidere cu cheie sau bolţuri automate.
– izolare termică şi fonică – lamelele fiind umplute pe interior cu spumă poliuretanică, care este exelent izolator.
– durabilitate – fiind din aluminiu, nu se deformează sub acţiunea razelor soarelui şi nici nu se decolorează în timp. Vopsirea acestora se realizeaza  în camp electrostatic cu vopsea tratată special.
– protecţia tâmplariei de intemperii
– protecţie faţă de expunerea îndelungată la acţiunea razelor soarelui a elementelor de mobilier şi a decoraţiunilor interioare aflate în imediata apropiere a ferestrelor
– eliminarea efectului de seră
– intimitate

2

Caracteristici
– pot fi prevazute cu plasa antiinsecte încorporată în cutia ruloului din procesul de fabricaţie. La aceasta se poata monta si o frână siliconică care face ca plasa se se ridice lent, eliminând astfel posibilitatea defectării. Plasele dotate cu un astfel de dispozitiv işi dubleaza practic durata de funcţionare.

3

– acţionare facilă – manuală sau electrică cu întrerupator sau telecomandă. În funcţie de tipurile de actionări se pot alege şi sistemele antiefracţie corespunzătoare

4

– pot fi montate odată cu tâmplaria PVC (rulouri exterioare suprapuse) sau pe tâmplaria deja existentă (rulouri exterioare aplicate)

5

– pot fi albe, maro sau culori speciale precum şi imitaţie lemn:

6

– durata medie de viata este de 15-20 ani

7

Montarea produselor achiziţionate se face de către o echipă de profesionişti cu experienta de peste zece ani in domeniu, care a realizat numeroase montaje complexe si de inalta calitate.

8

g-rulouri

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultant


  show main info show sidebar hide sidebar

  Share it on your social network:

  Or you can just copy and share this url

  Tel: 0771 371 721


  În luna noiembrie beneficiați de o reducere de 40% pentru rulourile comandate!
  Reducere de 40%!

  *Reducerea este calculată faţă de adaosul comercial practicat în intervalul mai - octombrie

  Trimite datele tale și te contactăm noi!
  Îți mulțumim!